Servicii IT PROFESIONALE

 

Servicii

 

ANALIZA IT / CONSULTANTA IT

 

Fie ca iti doresti administrarea retelei de calculatoare  / retelei de telefonie pe care o ai, doresti extinderea sa prin marirea numarului de angajati sau necesitati de salvare a bazelor de date , site we - web design, web hosting , noi facem o analiza in prima instanta.

 

IT HELPDESK pentru fiecare utilizator de calculator/laptop privind aplicatiile software, windows, linux , precum si orice necesitate zilnica (probleme outlook, programe instalate, antivirus s.a.)

 

Oferim suport IT pentru fiecare desktop . laptop sau unitate care ajuta la indeplinirea sarcinilor zilnice ale fiecarui membru din compania dvs. Avem cele mai accesibile preturi , astfel ca beneficiile sa fie de ambele parti.

 

INSTALARE / CONFIGURARE RETEA - servere linux, windows, switch-uri, routere , calculatoare, imprimante , cablare structurata

 

O retea de calculatoare nu inseamna numai cateva calculatoare si o imprimanta. Important este sa existe o legatura atat cu lumea externa cat si in interiorul retelei. Fie ca ai nevoie de servere de backup, servere de gazduire site-uri, aplicatii , configurari securitate, puteti apela cu incredere la serviciile noastre.

 

ADMINISTRARE RETEA - a serverelor de backup, de email, de web hosting, rotuere, switc-uri, acces point-uri, calculatoare, imprimante s.a.

 

Dupa instalare si punere in functiune, fiecare element din retea are nevoie de o intretinere pentru buna functionare. Fie ca va doriti sau nu, erori de sistem si necesitati zilnice apar.

 

UPGRADE RETEA

Pentru a fi la curent cu noile securitati ale retelei , frecvent se fac upgrade-uri care sa repare erorile aparute in timpul dezvoltarii aplicatiilor.

 

EXTERNALIZARE SERVICII IT

Serviciile de externalizare IT devin tot mia frecvente. Nu are rost sa iti consumi resursele financiare cu oameni de care nu ai nevoie tot timpul. Avem astfel o echipa pregatita sa faca fata oricarei solicitari.

Web Design

Creere site-uri cu profesionisti in domeniu

OPTIMIZARE SEO

SEO este optimizarea site-urilor astfel incat compania dvs. sa apara printre primele in motoarele de cautare. Avem o echipa care face exact acest lucru pentru dvs.

GAZDUIRE WEB SITE

Avem servere pe care va puteti gazdui site-ul web al companiei in cele mai sigure conditii , la cele mai inalte standarde.